Helsinki – Vantaa – Espoo

OLETKO RAKENUSALAN AMMATTILAINEN?

Paintmasters Oy etsii nyt monipuolisia rakennusalan ammattilaisia uudelle työmaalle.

Töitä rakennusalalla pääkaupunkiseudulla!

Olemme toimineet jo vuodesta 2003 ja takanamme on lukuisia työmaita ja tyytyväisiä asiakkaita. Kohteemme sijoittuvat HelsinkiVantaaEspoo alueille.

Yritykseni aloitti toimintansa jo melkein 20 vuotta sitten. Toimintamme on kasvanut vuodesta toiseen, kun mukana on ammattitiimimme ja vakavaraiset asiakkaat, joiden kanssa hommat toimivat. Pystyn luottamaan työtiimiini ja he pystyvät luottamaan minuun. Meillä on säännölliset työajat ja ammattimiehille riittää töitä vuoden ympäri.

Harri Hakulinen - Omistaja
Haemme ammattitaitoista Rakennusalan ammattilaista. Maalaustyöt saneeraus kohteissa eivät ole sinulle vieraita sekä olet täsmällinen työajoissa.

Jätä työhakemus

Tietosuojaseloste: Henkilötiedot lähetetään Paintmasters Oy:lle, jossa hakemuksesi vastaanottaa yrityksen omistaja, Harri Hakulinen. Tietojasi säilytetään ja käsitellään rekrytointiprosessin mukaisesti ja vain siihen tarkoitettujen toimien suorittamiseksi (esimerkiksi kutsu työpaikka haastatteluun). Sinulla on GDPRn mukaisesti oikeus tulla unohdetuksi, tarksitaa tiedot joita sinusta säilytämme tai pyytää tietojen oikaisua/korjauksia. Tietosuojaa koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä Harri Hakuliseen.

Töihin meille?

Paintmasters Oy

Close-up portrait of a decorator using roller during work

Työskenetelemme pääsääntöisesti arkipävisin 07:00 - 15:30.

Pidämme kiinni hyvistä ja luotettavista tekijöistä. Monipuolisille rakennusalan ammattilaisille ja työstänsä hyvin suoriutuville riittää töitä ympäri vuoden.

Remodeling and Painting
Ongoing House Renovation

Yrityksemme on perustettu vuodesta 2003. Olemme toimineet alalla pitkään ja meillä hommat ovat aina toimineet.

Kysyttävää avoimesta työpaikasta?

Lähetä sähköpostia

Kysymyksiin vastaa Harri Hakulinen

040 553 5500 (KLO 11-12)

Paintmasters Oy | 1839047-3 | Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen